Харьковский форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Харьковский форум » Стройка, хозяйство, дом » Раковина в ванну кімнату


Раковина в ванну кімнату

Сообщений 1 страница 10 из 18

1

В цьому році плануємо почати ремонт у ванній. Придивляємося щоб обрати. Якщо ви були в такій самій ситуації, може підкажете де є класна раковина у ванну кімнату. Час до ремонту поки ще є, але люблю все робити завчасно.

0

2

Ой, знаєте, у нас був дизайнерський проект ванної кімнати, тому раковина повинна була бути незвичайною, ви собі не уявляєте, як нам довелося намучитися, поки знайшли підходящу і то у компанії, яка робить їх на замовлення

0

3

Не лякайте так будь ласка я планую вибрати ванну без особливих проблем і свято вірю в те, що це можливо, поки ходжу помісним магазинах, потім перейду в інтернет шукати. Варіанти повинні бути хоча б якісь.

0

4

Коли прийшов час міняти умивальник, то свій вибір в магазині ми зупинили на сантехніці магазину АРС можете придивитися до цієї  рубрики, яка пропунувала раковини в ванну кімнату https://ars.ua/santehnika/umivalniki-i-postamenti/   декiлька варiантiв сподобалися.
Нам не потрібні були сучасні технічні викрутаси, тому за якістю порцеляни, зовнішнього вигляду і за ціною зійшлися на рішенню що придбаємо саме тут.
Раковина в тумбочці, звичайно, має естетичніший вигляд, але розміри ванної кімнати самі диктують умови.
Але на сайті представлені різні варіанти для різних розмірів і під різні смаки.
https://i2.rozetka.ua/goods/18398067/168997158_images_18398067877.jpg

0

5

Мы тоже долгое время не могли выбрать сантехнику для ванной комнаты, и только тут нашли и ванную, и раковину и унитаз в одном стиле. Ещё и плитку помогли подобрать - https://diceramica.com.ua/

0

6

Добрый вечер, мне нужна помощь. кто подскажет как отодрать старые обои? и как подобрать и поклеить новые?

0

7

Привет, такая проблема встречается часто, и я не исключение. Мне очень помогла эта статья https://pan.by/articles/oboi/snimaem-st … eit-novye/, в ней все подробно описано. Можно так же прочитать как выбрать и какие обои подойдут для вашего дома.

0

8

я считаю что каждый должен заниматься своим делом. Поэтому считаю что лучше нанять специалистов, так может вы немного и переплатите но зато будете уверены в качестве.

0

9

Заказывали в интернет-магазине SANTAN сантехнику https://santan.ua/ , у них есть раковины и ванны по доступной цене, еще и фильтры можно купить для очистки воды и для грубой очистки от нашего украинского производителя, есть сменные части для обратно осмоса воды. Заказывали недавно смеситель для кухни, пришел на почту очень быстро.

https://santan.ua/image/cache/webp/catalog/images/ProductNB/71476-400x400.webp

0

10

главное, берите побольше

0


Вы здесь » Харьковский форум » Стройка, хозяйство, дом » Раковина в ванну кімнату